VERSENYFELHÍVÁS
 
15. Térségi Mesevetélkedő
 
A Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola
 
meghív minden olyan alsó tagozatos tanulót, aki szívesen kalandozik  el a mesék birodalmában, bemutatja társainak és a zsűrinek, hogy milyen érdekességekkel
találkozott ott.
 
A verseny időpontja:
2017. április 22. (szombat)
·       Minden intézmény 1-4. évfolyamáról várjuk a 3 fős csoportok jelentkezését. Minden évfolyamról 1-1 csoport jelentkezhet.
·       A nevezési díj: 1 db mese ahhoz az évfolyamhoz, ahonnan lesznek versenyzők. A feladatokat összeállító pedagógusok ezekből a mesékből válogatják ki az olvasandókat.
·       1-2. évfolyamon 3 mesét, 3-4. évfolyamon 4 mesét kell majd elolvasni, alaposan megismerni. A verseny napján csakis ezekkel kapcsolatosak lesznek a feladatok.
·       A kiválasztott meséket és a vetélkedőn szereplő feladattípusokat március első hetében megküldjük a jelentkező csapatoknak.  
 
Jelentkezési határidőa „nevezési díjjal” együtt: 2017. március 1.
Jelentkezés:
E-mail-ben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy levélben az iskola címére (3441 Mezőkeresztes, Összekötő u. 28.) a mellékelt jelentkezési lapon.
Megjelölve, hogy melyik évfolyamról lesz csapat illetve ki lesz a kísérő pedagógus. (Ez utóbbi a zsűribe való felkérés miatt lenne fontos.) Illetve szükséges csatolni a ,,nevezési díjat”, azaz a versenyzőknek ajánlott mesét.
 
 
NEVEZÉSI LAP
 
15. Térségi Mesevetélkedő
2017. április 22.
 
 
 
Iskola neve, címe, egyéb elérhetősége: …………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………….
Versenyző évfolyamok:
 
Kísérő pedagógusok: ………………………………………………………………………
……………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………..
Kelt:        

                                                                                                     ……………………………..

                                                                                                              a nevezést kitöltő

 

 

 
 
Go to top