Menu

1.a
2020.06.15.
Matematika 177.óra
Tananyag: Az éves munka értékelése
Kedves gyerekek!
Elérkezett az utolsó matematika óra.
Még itt él bennem, amikor 26 kis óvodás ott ült előttem az első órán. Csillogó szemek, okos érdeklődő tekintetek, kis kíváncsi gyermekek.
Csak néztetek és vártátok, vajon mire való ez a sok érdekesség, amit mi már anyáékkal a szülői értekezleten összeraktunk nektek. Igen ez volt az, amire azt mondtuk, de jó lesz, ez lesz a matek dobozunk. Megnéztétek magatokat a tükörben, akkor még nem tudtátok, hogy nem erre fogjuk használni. Előkerült a dobókocka, a színes rúd, a logikai készlet, a pálcikák és a korongok.
Nos, mára már nem csak a számszomszédokat ismeritek, hanem nagyon ügyesen végzitek az összeadást és kivonást a 20-as számkörben. Nagyon örülök, mert nem okoz gondot a szöveges feladat és a nyitott mondat sem, pedig ezek nem könnyű feladatok. Az akadályokat ügyesen vettétek, ezért én nagyon büszke vagyok rátok! Ma csak egy kis szorgalmi feladatot küldök nektek.
A feladatgyűjtemény 95. oldalán találjátok a feladatokat, de tényleg csak akkor, ha kedvetek van hozzá! Mert ez is elérkezett, amit már biztosan nagyon vártatok! VAKÁCIÓ!!!!!

Kedves Szülők!
Szeretném elmondani, hogy büszke vagyok rátok!
Márciusban óriási összefogás volt a miénk!
Nem hagytátok magára ezeket az arra érdemes kicsi gyermekeket, ebben az ijesztő, komoly helyzetben sem. Nap mint nap találkoztunk az online órákon, küldtétek minden nap az általam elküldött feladatokat. Jöttek a videók a testnevelés órákról, a dalok, a szolmizálások kézjellel.
Végtelen örömmel töltött el, amikor minden héten hallhattam, hogyan alakul az olvasásuk.
Nem panaszkodtatok, nem problémáztatok, pedig tudom, nem volt ez könnyű egyikőtöknek sem.
Sokan munka mellett, nem kevés energiával álltátok a sarat. Azt is tudom, olyan is van köztetek, aki a munkáját is ott hagyta, mert látta, a gyermekének óriási szüksége van arra, hogy anya most ott legyen vele. Volt köztetek olyan is aki külföldről haza jött és azóta nap mint nap segít a tanulásban a gyermekének.
Most szeretném megköszönni, hogy partnerek voltatok a távoktatás ideje alatt.
Hálásan köszönöm együttműködő munkátokat! Büszke vagyok Rátok, és gyermekeinkre!
Jó érzéssel gondolok minden szorgalmas gyermekre, minden komoly segítőkész szülőre!
Vidám nyarat kívánok: Zsuzsa tanító néni

images

Go to top