A III. Korcsoportosok körzeti döntőjével folytatódtak a labdarúgó diákolimpia tavaszi küzdelmei. A Mezőkeresztesen megrendezett eseményen 5 csapat próbálta kiharcolni a megyei elődöntőbe jutást, köztük a mieink is. Nagy küzdelemben végül a következő eredmények születtek:

 

Bővebben...

Újabb komoly sportrendezvénynek adott otthont iskolánk április 4-én. A labdarúgó diákolimpia megyei elődöntőit rendezhettük meg. Három különböző pályán egyszerre zajlottak a küzdelmek: az I. korcsoportos fiúk 3 csapata a kis füves, a II. korcsoportos fiúk 3 csapata a nagyobb füves, míg a IV. korcsoportos lányok 4 csapata a műfüves pályát vette birtokba erre a délutánra.

Bővebben...

Neves rendezvénynek adott otthont iskolánk április 3-án, ugyanis a III. korcsoportos kézilabda diákolimpia megyei döntőjét iskolánk tornacsarnokában rendezték. A 3 fiú és 3 leány csapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a továbbjutás sorsát. Ez alapján a következő eredmények születtek:
Fiúk:
1. Ózd, Újváros Téri Általános Iskola
2. Mezőkövesd ÁIAMI
3. Miskolci Herman Ottó Gimnázium

Bővebben...

A tavaszi visszavágókkal és városi döntőkkel folytatódtak a kézilabda diákolimpia idei küzdelmei. Több korcsoportban és nemben is parkettára léptek kéziseink a hét folyamán.

A sort a nagy fiúk kezdték, akik Mezőkövesden vendégszerepeltek. Ugyan sokáig, egészen a második félidő közepéig még vezettünk, de a végére érvényesült a hazaiak tudásbeli fölénye, így érvényesült a papírforma és a kövesdiek jutottak a városi döntőbe.

Bővebben...

Négy csapat vett részt az idei tanévben is megrendezésre kerülő Keresztesi kupán. A 2004-2005-ben született tanulóknak kiírt diáklabdarúgó tornán idén is hazai siker született.
A végeredmény:
1. Mezőkeresztes
2. Mezőnagymihály
3. Bükkábrány
4. Tibolddaróc

Bővebben...
Bronzérmet szerzett a IV. korcsoportos teremlabdarúgó csapatunk a január 12-én Sátoraljaújhelyen megrendezett megyei döntőn. A négy csapat részvételével megrendezett eseményen az első helyezett csapat juthatott tovább a Zalaegerszegi országos döntőbe. Iskolánk tanuló minden elismerést megérdemelve a dobogó 3. fokára állhattak fel.
Eredmények:
Mezőkeresztes - Miskolc Fráter 2:3
Mezőkeresztes - Kazincbarcika Pollack 1:2
Mezőkeresztes - Sátoraljaújhely 2:1
Bővebben...
Mezőkeresztes adott otthont a Futsal diákolimpia megyei elődöntőjének. A házigazdák mellett Tiszaújváros és Ároktő csapatai léptek pályára körmérkőzéses rendszerben. Focistáink mindkét meccsüket megnyerve továbbjutottak a sátoraljaújhelyi megyei döntőbe.

A végeredmény:
1. Mezőkeresztes 6pont
2. Ároktő 3 pont
3. Tiszaújváros 0 pont
Bővebben...
Idén már harmadik alkalommal került megrendezésre a Kölyök kupa Mezőkeresztesen. A gyermek teremlabdarúgó tornán a 2006-2007-es korosztályú focista palánták mérhették össze a tudásukat.
A torna végeredménye:
 
 
Bővebben...
Mezőkeresztesen rendezték a teremlabdarúgás városi döntőjét. A négy csapatos torna végeredménye:
1. Mezőkeresztes
2. Mezőkövesd Katolikus
3. Mezőnagymihály
4. Mezőnyárád
Az első helyezett csapat automatikusan a megyei elődöntőbe jutott! Gratulálunk!
Bővebben...

 

1. Kossuth kupa kézilabda: II. hely
(2016. szeptember 16., Mezőkeresztes)
Bővebben...

 
 
Go to top