Menu

Kedves Édesanyák, Nagymamák!

A kialakult helyzet miatt, mint sok minden más, Anyák napi ünnepségünk sem kerül megrendezésre. Elmaradnak a közös ajándékkészítés örömteli pillanatai, a meghitt, lelkes próbák. Elmarad az izgalommal, olykor könnyes szemekkel előadott versekből, dalokból álló kis műsorunk. Egy pár perc erejéig mi mégis szeretnénk megemlékezni erről a napról.

Ezekben a napokban gyerekek és felnőttek virágcsokrokkal sietnek haza, a szülői házba, hogy köszöntsék az édesanyákat, nagymamákat. Megköszönjék azt a tengernyi jóságot, szeretetet, amit szavakkal alig lehet kifejezni. Megköszönjék a féltő gondoskodást, az iskolakapuig kísérő bíztató tekintetet.
Az ajándékért az édesanya köszönete a simogatás, az ölelés, melynél lágyabb, melegebb kapcsolat nem létezik. Ez csak a gyermek és a szülő sajátja. Anyák napja csak egyszer van egy évben, de ne feledjük: oly sokat köszönhetünk Nekik, hogy az év minden napja is kevés hálánk lerovására. Hála, szeretet, köszönet – e három szó melengeti most a drága anyai szívet.
Minden családban nagy izgalommal készülődnek erre a napra az édesapák és a gyerekek. Titkolózva köszöntő verseket, dalokat tanulgatnak, kedves meglepetéseket, ajándékokat készítenek.
Kedves Édesanyák, Nagymamák! Mi is készítettünk egy kis meglepetést.
Fogadják szeretettel!

 

 

Az édesanya

Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vágya,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

Kívánunk sok erőt, jó egészséget, örömökben gazdag szép napokat!

Andi és Julika tanító nénik,

Cintia néni

 

Go to top