Menu

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!


Ígértem, hogy amint pontos információim lesznek az év zárásával kapcsolatban, azt próbálom az osztállyal is minél hamarabb megosztani. Íme:


- 2020. június 20. 10:30: ballagás. Csak és kizárólag a ballagó diákok, a műsorban szereplő diákok, a pedagógusok és a ballagó diákok által előzetesen kijelölt 2 személy vehet részt a ballagáson, illetve csakis ők tartózkodhatnak az iskola területén. A ballagást az iskola Facebook oldalán közvetítjük, így ott élőben követhető. A pontos információk az iskola honlapján és a Facebook oldalon is olvashatóak.

- 2020. június 23. kedd 9:00: bizonyítványok kiosztása, évzárás. Központi évzáró ünnepély nem lesz, a bizonyítványokat osztályszinten fogják az osztályfőnökök kiosztani más-más, előre tervezett időpontokban. A miénk helye az 5.a osztály osztályterme. A bizonyítványokat és minden mást itt kapnak meg a tanulók, nem kell ünneplőben jönni, szájmaszk viselése nem kötelező. A diákokat a szülők csak az iskola bejáratáig kísérhetik, az intézmény területére és az épületbe csakis a diákok jöhetnek be.

- Tankönyvek: megkérek minden tanulót, hogy aki még a tankönyveket nem adta le, az a bizonyítvány kiosztásáig mindenképpen tegye meg, ez kötelező mindenki számára. A tankönyvesek kérése, hogy az angol könyvek és az atlaszok lehetőleg minél hamarabb kerüljenek vissza.

- Felszerelések: a bizonyítványok kiosztásakor kérem, hogy mindenki vigyen haza mindent, mert a nyár során, ha festés vagy takarítás, esetleg teremcsere lenne, akkor nem szeretnénk, ha valakinek az otthagyott dolgai elkeverednének.

Üdvözlettel:
Tiszolczki László

Go to top