Menu

2020.06.12 Testnevelés

Sziasztok!

A mai órán az utolsó pénteki játék órára kerül sor! :)

Élvezzétek ki, mert megérdemlitek!

Nagyon bánom azt, hogy így kell lezárnunk az egész évet, bár tanárként csak egyszer éltem át, de ilyenkor már csak az utolsó héten laza, játékos órákat szoktunk csinálni, érezhető a nyári szünet, a táborok, a családi nyaralások és a többi és a többi ezekben az időkben.

Kívánok nektek tényleg nagyon jó nyári szünetet, minél több időt legyetek természetesen a szeretteitekkel, barátaitokkal, testnevelő tanárként persze kérem, mozogjatok sokat, éljetek egészségesen, és szeptembertől végre újra találkozhatunk.

A 4. osztályosok felső tagozatba lépnek, itt is kiemelnélek titeket, nagyon kellemeset csalódtam bennetek, a szorgalmatok, a becsületes munkátok, ezt most erre a három hónapra értem, valahogy így kell megfelelően dolgozni, bravó, várom a folytatást!

A kedves 5.-es osztályomnál remélem, hogy ezután az első felső tagozatos év után tapasztaltabban léphetünk be a 6. osztályba mind viselkedés, mind szorgalom terén, ti főleg, a legjobban hiányoztok nekem, bánom hogy például az osztálykirándulás nem jött össze együtt, de majd jövőre ezt is pótoljuk!

A 6.a azt a formát hozta a távoktatás terén, amit elvártam, sok szorgalommal és megannyi jó feladatokkal láttak el engem. Örülök, hogy átvehettelek titeket, csípem ezt az osztályt nagyon, legyetek ti is jók a szünetben!

Mai óra, kötetlen szabad játék! :)

Go to top