Menu

2021.04.21 Testnevelés

Sziasztok!

A mai nap jógázni fogunk! Külön felhívom a figyelmet, hogy olvassátok VÉGIG a feladatokat!

Annyit tegyetek meg, hogy amiket leírok, pluszban pár dolognak utána kell néznetek, a helyes és pontos végrehajtás érdekében!

  1. keresztbe tett lábbal üljetek le egy matracra, szőnyegre, csukjátok be a szemeteket, és lélegezzetek egyenletesen! pillangópóz
  2. ülésben végzett hegytartás, itt mellkasból tudtok mélyeket szippantani! orron be-szájon ki
  3. fapóz-egyik lábadat emeld fel, a másikat helyezd a térded mellé! egyensúly és kitartás
  4. kobrapóz-feküdj hasra, emeld fel a mellkasod, és sziszegj, mint a kígyó, lábaid maradjanak egymás mellett a földön
  5. íjpóz-feküdj hasra, kezeid a földön, felsőtested óvatosan döntsd hátra, a lábaidat spicctartásban próbáld a fejedhez emelni

Írtam 5 gyakorlatot, ha szeretnél még, nézz utána és alkalmazd őket!

Szóval a feladat, bármelyik pózból küldj nekem vissza EGYETLENEGY fényképet KIZÁRÓLAGOSAN a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. –os email címemre!

Aki visszaküldi a 2021.04.21 23:59-ig, díjazni fogom, amit mondanom sem kell, jól fog még jönni…aki viszont nem küld, az bebizonyítja, hogy nem igazán érdeklik a kiadott feladataim, és őt/őket negatívan fogom értékelni!!!!! Mindenkit értékelek, akiknek van digitális elérhetőségük, szóval most lehet javítani és rontani is!!!!!! (az iskola honlapján tisztán látom, hány megtekintés érkezik a kiadott feladataimra….)

Mindenki döntse el mit választ!

Egészség!

Go to top