Menu

Sziasztok!

A mai feladatot a következő linken találjátok: https://forms.gle/xAczqiUA9VauQy1E8

Az óra idejében fogok tartani online órát (10-kor), zoom-on keresztül. Pénteken volt már egy ilyen óra, hárman jelentkeztek be a csoportból. Nem kötelező, de nyilván hasznos, ezért aki teheti, lépjen be. A zoom-os linket az óra előtt fogom küldeni a Messenger csoportba. A ma kiadott feladatokat fogjuk megoldani közösen, már csak ezért is érdemes csatlakozni, mert nem egyedül kell vele bajlódni.

A múlt heti feladatokkal kapcsolatban: kicsit csalódott vagyok. 5 fő a csoportból semmit se küldött vissza egész héten.

Március 9-én, kedden, egy olyan feladatot kaptatok, ami még a digitális tanrend előtt volt aktuális, de két tanuló kivételével mindenkinek hiányos volt, annak ellenére, hogy szóltam előre, hogy jegyet adok majd rá. Ezt kellett volna elküldeni kedden. 8 fő még semmit se küldött vissza, arra jelenleg elégtelen osztályzatot tudok adni.

Utolsó haladék: március 17. szerda, éjfél. Aki addig nem küld semmit, annak beírom az elégtelent. Elküldöm újra a linket, itt van újra a pontos feladatleírás.

https://forms.gle/fZq2zj5UmLSqjq2J9

Éjfélkor zárom, utána nem fogadom el.

Ha nagyon nem megy ide a feltöltés, akkor jöhet e-mailben is: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó munkát!

Go to top