Menu

Iskolanyitogató napokat tartottak a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskolában augusztus 23- án és 24 –én. A leendő első osztályosokat várta közös játékos ismerkedésre, Kovácsné Mihály Andrea a kicsik osztályfőnöke és Hollóné Nyeste Mária napközis nevelő. A két napon sok érdeklődő, mondhatni, hogy majd az összes idén iskolába induló kisdiák részt vett a programokon, ahol játékosan ismerkedhettek meg az intézménnyel és a rájuk váró feladatokkal és szabályokkal. Fontos volt ez a két nap, hiszen szeptember 1-én, már nem egy ismeretlen helyre érkeznek a diákok.

A játékos ismerkedés alatt bejárták az intézmény tantermeit és a tornatermet. Közös kézműveskedés alkalmával könyvjelzőt készítettek, rajzoltak. Pihenésképpen mesenézés és daltanulás, éneklés volt a közös program. Interaktív játékok alkalmával megismerkedtek a „varázstáblával”, ahol ügyesen számoltak és oldották meg az érdekes feladatokat. Természetesen nem maradt el a sport, hiszen a napi mozgás is fontos része lesz hamarosan a gyermekek életének.

A közös programok lassan összekovácsolták a kis csapatot és a nevelőket. Az első nap elején még talán kicsit félve, de az utolsó nap végére feloldódva indult haza mindenki, tele élménnyel és a tudattal, hogy ide jó lesz visszatérni, ide jó lesz suliba járni!

KÉPEK

 
 
20230424 fenntarthatosagi 4x
6x badge 2024 kicsi
20230928 allatvedelmi temahet logo 2023
20230302 penzhet logo
 
Go to top