Az alsó tagozatos munkaközösség állította össze a programot a 2017. március 6 – 10-ig tartó témahétre. A kollégák segítségével beépítettük a tanórákba a pénzüggyel, az Európai Unióval, a bankkártyával kapcsolatos ismereteket, kiemelve a takarékosságot és a pénzügyi tudatosságot. Emellett játékosan próbáltuk a tudnivalókat közvetíteni: minden napra egy kérdést tettünk fel, és az egész héten jól válaszolók apró ajándékban részesültek. Március 10-én családi takarékossági vetélkedőt szerveztünk.

10 négy fős csapat vállalkozott a megmérettetésre. Pénzügyi totót kellett kitölteni, majd következtek a kép- és betűrejtvények. Ezután szükség volt némi kézügyességre, majd az udvaron pénzt kereshettek. Jó hangulatú délutánt töltöttünk együtt, remélem, hogy hagyományt tudunk ebből teremteni, és mások is kedvet kapnak a versengéshez. Senki sem távozott üres kézzel. Ezúton köszönjük iskolánk alapítványának és a Korona Takarékszövetkezetnek a hozzájárulást.

A vetélkedő végeredménye:

1.      hely      6.b osztály csapata  Bártfainé Hankó Beáta, Bártfai Beáta, Bártfai Orsolya, Bártfai János

2.      hely      2.b osztály csapata  Kerekesné Perhács Judit, Kerekes Dorka, Buzás Dóra, Kerekes Géza

3.      hely      4.b osztály csapata  Hegedüsné Jurácsik Anita, Bajzáth Dzsesszika, Hegedüs István Gábor, Hegedüs István

 
 
Go to top